woensdag 12 maart 2008

Dag 3, de voorlaatste dag al..... Jammer!




Hallo
De dag is begonnen met een lange wandeling naar Dranouter. Een wandeling zonder regen, veel leuker, als de wind ook nog was thuis gebleven, ging het heel goed zijn.

Nu vragen jullie je waarschijnlijk wel af wat we daar gingen doen. Wel we zijn naar 't Folkmuseum geweest.

Maar naast het museum bezoeken, kregen we ook een les Afrikaanse dans. En die dans was echt super leuk! De lesgevers deden dit op zelfgemaakte muziek.

Na de 2 activiteiten, konden we onze zelfgemaakte picknick opeten. En dan stond ons een lange terugweg te wachten naar de Lork. Op het einde was het toch wel zwaar, maar na de heerlijke taart van de mama van Jo, konden we er terug tegen aan.

De kinderen mochten naar hartenlust genieten van het vrije momentje en speelden op het domein en in de kamers.
Straks nog een lekker avondmaal en een leuke fuif en de voorlaatste dag zit er ook al op. Het vertrek naar huis komt er heel snel aan.
Groetjes
Elien en Inge

10 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo, volgens de foto's is het heel plezant, Marissa mist haar zus en ze heeft gevraag achter haar zus, maar ze is ook blij, nu kan ze kijken naar DORA. Geniet van u laatste dag en een leuke fuif. groetjes mama, papa en Marissa

Tamara Romaniuk zei

kort familienieuws voor Jo :
Hoera, Sneeuwtje is terug
Pézitin wint met 3-2 van Komilfoo
Berichtje verstuurd voor Kristels verjaardag
heel veel groetjes van ons allen!

Mieke zei

Hallo bosklassers en Juffrouwen, Dag Julien en Olivier, blij te lezen dat het vandaag ook in het verre Kemmel een beetje droog bleef. Zo te zien op de foto's en te lezen in de verslagjes lieten jullie het slechte weer zeker de pret niet bederven. We wensen jullie nog een leuke avond maar natuurlijk vooral een super-beire-knallende fuif. Vele groetjes en tot morgen ! Mieke en Jannick (mama en papa)

kaat zei

goeie avond beste bosvrienden
Gelukkig waren de weergoden jullie wat beter gezind. Hopelijk hebben jullie genoten van het mooie heuvelland en het mooie bos.
"Wat een mooi bos."
Vanavond nog eens goed uit de bol gaan om dan moe maar tevreden naar huis te komen.

groeten papa, mama en Victor

an zei

Dag Lorkbezetters,

Wens jullie straks een bère leuke fuif!!!
En voor morgen nog een superdag gewenst met heel veel zon..is t niet in de lucht, dan liefst op jullie gezichtjes bij aankomst!
t Amusement aldaar!
Groetjes, An en Jacob

Anoniem zei

hallo nog een dankwoordje aan de juffen,dankzij de berichten en foto's kunnen we een beetje meegenieten !grtjs papa mama en marissa

Anoniem zei

hallo nog een dankwoordje aan de juffen,dankzij de berichtjen en de foto's kunnen we meegenieten.grtjs papa mama en marissa

Anoniem zei

hallo iedereen ,
wat gaat de tijd snel , zo te zien beleven jullie veel plezier ondanks het slechte weer.
voor de thuisblijvers is het heel tof om via deze site mee te kunnen volgen.
Vele groetjes van iedereen thuis .
Mama van kevin
PS u zusje mist u ze kan geen ruzie maken ......

Unknown zei

dag,
het lijkt me daar een leuke boel, jullie leren daar wat bij zeg! volgens mij meer dan tijdens een normale week school. zou je niet willen ruilen? vraag eens aan de directeur of hij de lork niet wil kopen voor zijn zesdejaars, dat moet toch lukken..?
hoewel, wij zouden jullie missen, enkel in 't weekend thuis...
nee, laat maar. wij gaan beter zelf naar heuvelland, samen!
tilleke, zaterdag staan we weer in dranouter met de hele familie.
slaap lekker, profiteer maar en tot morgen XXXXX mama ;°)

Tamara Romaniuk zei

goeimorgen allemaal!
de laatste dag in zicht, juffen blij (?), papa's en mama's blij, sommige broers en zussen blij (Luna en Ella tellen af...), de bosklassers niet zo blij denk ik.Maar niet getreurd, de herinnering aan deze onvergetelijke dagen kan niemand jullie nog afnemen. Er bestaat geen twijfel over dat het heel leuk/bère/fantastisch was. Blij dat jullie genoten hebben van de taarten ('t was alvast een leuke telefoon, de rest van de namiddag liep ik rond met een lach op mijn gezicht!).
profiteer nog van de laatste dag en alvast een dikke merci aan de juffen die al dat geweld doorstonden.
tot straks,
dikke knuffel aan Jo van ons allen
Tamara